Aftengudstjeneste

Frank Bjørn Christensen Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Jesuskirkens Sommerkoncerter 2024

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Orgelkoncert på kirkens unikke Cavaillé-Coll-orgel med Sven Verner Olsen, Valby, som spiller værker af Franck og Widor. Under koncerten er orgelsolisten synlig på et stort lærred forrest i kirken. Gratis adgang.

Jesuskirkens Sommerkoncerter 2024

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Orgelkoncert på kirkens unikke Cavaillé-Coll-orgel med Richard Brasier, London. På programmet er værker af Bach, Franck og Stanford. Under koncerten er orgelsolisten synlig på et stort lærred forrest i kirken. Gratis adgang.

Stillelæsning

Thiemers Kaffebar, Valby Langgade 30, 2500 Valby +1 more

Tag en god bog under armen, mød op i Thiemers Kaffebar til snak og hygge og slut af med en times læsning i stilhed i Jesuskirken.

Gravidsamtaler for mødre

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Gravidsamtalerne er en mental forberedelse til det nye liv som mor. Det er åbne og fordomsfrie samtaler i små grupper af gravide, hvor du frit kan tale om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker.

Højmesse

Sørine Gotfredsen Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Eksistenssamtaler

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Der er højt til loftet, når vi til vores eksistenssamtaler tager forskellige begreber og fænomener op. I fællesskab undrer vi os og går undersøgende til værks, når vi taler om for eksempel kærlighed, tilgivelse og håb.

Læselyst – åben læsegruppe

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Læselyst er et åndehul og et læsefællesskab for alle, der gerne vil blive klogere på litteraturen og livet.

Event Series Åbent hus

Åbent hus

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Kom på besøg i krypten, gå på opdagelse i kirkens historiske samling eller se kirkens omfattende samling af harmonier. Den første onsdag i hver måned er der åbent i kirkens krypt og den historiske samling mellem klokken 10 og 12. Der er ikke rundvisninger, men man er naturligvis velkommen til at læse det materiale, der […]

Middagskoncert på Cavaillé-Coll-orglet

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

½-times koncert på Cavaillé-Coll-orglet med Sven Verner Olsen. Inden koncerten er der en kort introduktion – og både under og efter koncerten er man velkommen til at komme op og se orglet. Gratis adgang.

Få Jesuskirkens nyhedsbrev