Aftenhøjskole

Vores Aftenhøjskole er oplysende og spændende foredrag og socialt samvær. Hver sæson har vi seks foredrag under et overordnet tema. Når vi mødes til aftenhøjskole, synger vi fra højskolesangbogen, hører et foredrag og taler sammen over et glas vin og en bid brød og ost.

Alle er velkomne til at deltage. Det kræver ingen tilmelding – man skal bare møde op.

Man kan deltage i enkelte foredrag, eller man kan følge hele foredragsrækken.

 

Program sæson 24/25

Lad os tale om ondskab

Ethvert menneske overvejer i løbet af livet, om der mon findes rigtig ondskab. En vilje, der vil ødelægge liv, glæde og kærlighed, og som man muligvis ovenikøbet af og til i glimt kan mærke i sig selv. Dog er det ikke så udbredt i dag at tale om ondskab som en særlig kraft, og det onde udlægges ofte mere rationelt gennem sociale og psykologiske forklaringer. 

Den tankegang er ikke udtømmende, og i Jesuskirkens Aftenhøjskole vil vi i denne sæson undersøge begrebet ondskab i forbindelse med både kristendom, litteratur, daglige menneskelige relationer og den skræmmende forbrydelse, der gang på gang fylder os med bestyrtelse. Med andre ord. Lad os tale om ondskaben. 

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Helle Selma Harbsmeier Brøgger på mail kd.mk1719284645@bsh1719284645 eller telefon 24 99 03 77

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev