Præster & prædikener

I kirken har vi tre præster, som på skift varetager de kirkelige handlinger:
Frank Bjørn Christensen, Helene Ferslev og Sørine Gotfredsen.

Vi udsender hver uge et nyhedsbrev med blandt andet søndagens prædiken. Hvis du vil læse ældre prædikener, finder du dem under hver enkelt præst.

Frank Bjørn Christensen

Sognepræst, Kirkebogsfører og begravelsesmyndighed

Jeg er sognepræst ved Jesuskirken og orlogspræst (præst i Søværnet).

Jesuskirken er en pragtfuld kirke at være præst i. Der er heldigvis mange andre, der har den samme opfattelse af kirken, og derfor har vi mange kirkelige handlinger.

Men også som ramme om de ugentlige gudstjenester giver kirken meget. Når dertil kommer en stor og engageret menighed føler man sig privilegeret. Det har jeg gjort i 31 år.

Og som om det ikke var nok har jeg lige så længe været præst i Søværnet og gjort tjeneste i danske farvande og ude omkring i verden.

Brug sikker henvendelse, hvis du skal sende personfølsomme oplysninger til Frank

Frank Bjørn Christensen

Franks seneste prædikener

Frank Bjørn Christensen

Prædiken 3. søndag efter Trinitatis

17. juni 2024
Hvad er det, der får os til at bryde op fra det, vi kender, og søge efter nye steder at...
Læs mere
Frank Bjørn Christensen

Prædiken 2. søndag efter Trinitatis

10. juni 2024
Vi er så heldige i dag at have tre dåb. Når prædiken her er ovre og nadveren er uddelt, så...
Læs mere
Frank Bjørn Christensen

Prædiken 5. søndag efter påske – konfirmation

6. maj 2024
Indimellem lyder kritikken af Folkekirkens gudstjenester, at det kun er ord-ord-ord. Og det er til dels rigtigt. Der er mange...
Læs mere

Sørine Gotfredsen

Sognepræst

Jeg er uddannet både journalist og teolog og har siden 2008 været sognepræst i Jesuskirken. Jeg har samtidig i mange år været aktiv i samfundsdebatten og udgivet en række bøger, og med afsæt i de store fyrtårne som Søren Kierkegaard, Martin Luther og Grundtvig forsøger jeg i mange sammenhænge at gøre det klart, hvor afgørende kristendommen er for vores tilværelse. Både som enkelte og som et folkeligt fællesskab. 

Jesuskirken er blevet et højt elsket dagligt udgangspunkt for mit virke, og det føles som en stadigt større oplevelse at være en del af gudstjenesten her. 

Brug sikker henvendelse, hvis du skal sende personfølsomme oplysninger til Sørine

Sørine Gotfredsen

Helene Ferslev​

Sognepræst

Jeg hedder Helene Ferslev og er sognepræst og har været i Jesuskirken siden 2021. Før det var jeg præst i Sydhavn sogn igennem 9 år. 

Det er en stor glæde at være præst i kirkens smukke rum, og være med til at fejre både sørgelige og glædelige begivenheder i folks liv. 

Ud over dåb, konfirmation, vielser, begravelser og gudstjenester, står jeg også for at udvikle nye kirkelige aktiviteter. I det arbejde er det vigtigt for mig, at folk føler sig velkomne og hørt og får en god relation til kirken og får noget meningsfuldt ud af de forskellige ting, som sker hos os.

Som en del af mit arbejde er jeg også studenterpræst. Det betyder, at jeg holder personlige samtaler med studerende. Samtalerne er fortrolige, og de kan handle om mange forskellige ting – ting, du tumler med i dit liv generelt eller i forhold til dit studie. Det er underordnet, hvilken religiøs overbevisning du har – eller ikke har: Alle er velkomne!

 

Brug sikker henvendelse, hvis du skal sende personfølsomme oplysninger til Helene.

Helene Ferslev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev