Åbningstider

Kirken er åben for alle tirsdag til fredag kl. 10.00 -14.00. Når der er gudstjenester eller andre kirkelige handlinger, lukkes kirken dog for besøgende. Hvis I vil være sikre på at kunne besøge kirken, er det en god idé at ringe i forvejen på 36 30 35 79.

Husk på, at kirken ikke er et museum, men derimod et rum med kirkelige handlinger, og et rum, der bruges til andagt. Derfor er det vigtigt, at I viser hensyn, når I besøger kirken og bevæger jer rundt, for eksempel husker at tale dæmpet og holder jeres mobiltelefon slukket eller på lydløs.

Krypten, harmoniumsamlingen og den historiske samling

Den første onsdag i måneden mellem kl. 10 – 12 er der adgang til krypten, kirkens historiske samling og harmoniumsamlingen. Der er informationsmateriale ved kirkens indgang.

Rundvisning

Der er desuden mulighed for guidede rundvisninger for større og mindre grupper efter aftale. Hvis I er interesserede i en rundvisning, skal I kontakte sognepræst Frank Bjørn Christensen på enten telefon: 36 16 01 25 eller mail: kd.mk1721256219@cbf1721256219

Adgangsforhold

Der er adgang til kirken for kørestolsbrugere via en lift. I kan bede kirketjeneren om hjælp. Der er kun adgang til alteret via trapper, men I er naturligvis altid velkomne til at deltage i nadveren. I skal blot give kordegnen eller kirketjeneren et lille tegn. 

Der er adgang til toiletter i kirken. Toiletterne er ikke handicapvenlige.

Kirkebil

Du kan blive transporteret gratis til  gudstjenester og andre aktiviteter, som kirken arrangerer, hvis du er gangbesværet. Du kan bestille kirkebilen på kirkekontoret.

Parkering

Hvis I kommer i bil, skal I være opmærksomme på, at der er et begrænset antal parkeringspladser på pladsen omkring kirken.

Jesuskirken Ext Fra Oven2

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev