Aftengudstjeneste

Koncert med orgelstuderende på Cavaillé-Coll-orglet

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Orgelstuderende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spiller musik af Merikanto, Widor, Vierne og Langlais på kirkens unikke Cavaillé-Coll-orgel. Koncerten varer en times tid, og der er gratis adgang.

Morgengudstjeneste

Frank Bjørn Christensen Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Højmesse

Gravidsamtaler for fædre

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

At blive far er en af de største overgange i livet, og i den forbindelse er der en masse tanker, følelser og spørgsmål, der melder sig. I vores samtaleforløb har du mulighed for at tale med andre i samme situation om netop det, der optager dig i forbindelse med det at blive far.

Gravidsamtaler for mødre

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Gravidsamtalerne er en mental forberedelse til det nye liv som mor. Det er åbne og fordomsfrie samtaler i små grupper af gravide, hvor du frit kan tale om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker.

Store Dåbsdag

Frank Bjørn Christensen Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Alle kan blive døbt uden forudgående aftale. Mød blot op i kirken.

Stillelæsning

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

I samarbejde med Thiemers Kaffebar inviterer vi til stillelæsning i både café og kirke. Vi starter kl. 17 i caféen, taler og køber kaffe. Kl. 18 bevæger vi os mod kirken, hvor sækkestole og kirkebænke står klar til rungende stilhed og læsende folk.

Event Series Åbent hus

Åbent hus

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Kom på besøg i krypten, gå på opdagelse i kirkens historiske samling eller se kirkens omfattende samling af harmonier. Den første onsdag i hver måned er der åbent i kirkens krypt og den historiske samling mellem klokken 10 og 12. Der er ikke rundvisninger, men man er naturligvis velkommen til at læse det materiale, der […]

Middagskoncert på Cavaillé-Coll-orglet

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

½-times koncert på Cavaillé-Coll-orglet med Sven Verner Olsen. Inden koncerten er der en kort introduktion – og både under og efter koncerten er man velkommen til at komme op og se orglet. Gratis adgang.

Få Jesuskirkens nyhedsbrev