Aftengudstjeneste

Helene Ferslev Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Højmesse

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Halvanden times orgelkoncert på kirkens unikke Cavaillé-Coll-orgel med Sophie-Véronique Cauchefer-Choplin, Paris. Ved koncerten improviserer aftenens solist over stumfilmen "Sunrise" fra 1927, som vises på et stort lærred forrest i kirken. Bemærk, at filmen varer 94 minutter - og at koncerten dermed bliver noget længere end de andre sommerkoncerter. Gratis adgang.

Dåbsgudstjeneste

Dåbsgudstjeneste

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Orgelkoncert på kirkens unikke Cavaillé-Coll-orgel med Lise-Lotte Kristensen, Løgumkloster. På programmet er værker af Lefébure-Wely, Widor, Franck og Boëllmann. Under koncerten er orgelsolisten synlig på et stort lærred forrest i kirken. Gratis adgang.

Event Series Åbent hus

Åbent hus

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Kom på besøg i krypten, gå på opdagelse i kirkens historiske samling eller se kirkens omfattende samling af harmonier. Den første onsdag i hver måned er der åbent i kirkens krypt og den historiske samling mellem klokken 10 og 12. Der er ikke rundvisninger, men man er naturligvis velkommen til at læse det materiale, der […]

Middagskoncert på Cavaillé-Coll-orglet

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

½-times koncert på Cavaillé-Coll-orglet med Sven Verner Olsen. Inden koncerten er der en kort introduktion – og både under og efter koncerten er man velkommen til at komme op og se orglet. Gratis adgang.

Højmesse

Frank Bjørn Christensen Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Jesuskirken, Kirkevænget 5a, 2500 Valby

Orgelkoncert på kirkens unikke Cavaillé-Coll-orgel med Brita Sjöberg, Trondheim. På programmet er værker af Franck, Chaminade, Andrée og Laurin. Under koncerten er orgelsolisten synlig på et stort lærred forrest i kirken. Gratis adgang.

Få Jesuskirkens nyhedsbrev