Indlæser Begivenheder

KIRKENS FØDSELSDAG OG MENIGHEDSMØDE: Vi fejrer med håb, art pop og bobler

Gratis
Tidspunkt
15. november, 2023 kl. 19:30 - 21:30
Sted
Jesuskirken, Kirkevænget 5a 2500 Valby, Danmark
Arrangør
Jesuskirken

Når efterårsmørket sænker sig i november, kan det være ekstra vigtigt at holde fast i håbet og give det videre. Det gør vi, når vi inviterer til en aften fuld af håb på kirkens 132-års fødselsdag.

Kom og lyt, når sanger og komponist Where Did Nora Go, Astrid Nora, fylder Jesuskirken med sin æteriske, melodiøse og hypnotiske Art Pop, der drager lytteren ud af tid og rum og ind i en drømmende, næsten overjordisk verden. Astrid Noras kompositioner vækker drømme og håb, og for mange er en koncert med WDNG en meditativ og nærmest åndelig oplevelse, en ceremoni der forbinder himmel og jord.

Where Did Nora Go spiller disse år primært solokoncerter og gør ved sine koncerter brug af sin looppedal, hvor hun live optager lag på lag af celloer på flere af sangene, så der opstår et helt orkester af celloer. Hun looper også vokalen også i enkelte sange og skaber derved et større kor. Dertil kommer de ambiente drømmende lydkollager og hendes synth. Sammen med hendes inderlige stemme skaber det et helt særligt univers, der drager lytteren ud af tid og rum og ”ind i en drømmende, næsten overjordisk verden”, som en tysk anmelder skrev efter seneste udgivelse.

Efter koncerten fortæller menighedsrådet om arbejdet i kirken. Vi slutter aftenen af med en fælles samtale om, hvad vores håb er for Jesuskirken – både nu og i fremtiden.

Tilføj til din kalender

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev