Indlæser Begivenheder

(g)Udgivet? Samtalesalon om Cecilie Linds roman Pigedyr

Tidspunkt
9. oktober, 2023 kl. 19:00 - 21:00
Sted
Sognegården, Skovbogårds Allé 11 2500 Valby, Danmark
Arrangør
Jesuskirken

God litteratur kan noget særligt og skaber ofte grobund for spørgsmål af mere eksistentiel karakter. Vær med, når hele Valby mødes på tværs af generationer og deler de tanker, som læsningen af Cecilie Linds roman “Pigedyr” har sat i gang.

Arrangementet foregår kl. 19.00 i Jesuskirkens Sognegård, Skovbogårds Allé 11, 2500 Valby.

Vi har sat os for at samle valbyborgere og andre interesserede på tværs af generationer om god litteratur. Vi synes nemlig, at gode fortællinger rummer en visdom om det at være menneske, som kan inspirere os til at stille de store eksistentielle spørgsmål om vort eget liv.

Denne aftens samtalesalon er anden del af projekt (g)Udgivet? om Cecilie Linds roman “Pigedyr”. Det skal her handle om at dele de tanker og refleksioner, som vi hver især har fået sat i gang ved at fordybe os i Cecilie Linds meget roste roman.

Vi serverer ost & vin, og arrangementet foregår i Jesuskirkens Sognegård, Skovbogårds Allé 11. Det er gratis at deltage, men af hensyn til traktementet har vi brug for at du melder dig til.  (g)Udgivet? er et samarbejde mellem Sankt Annæ Gymnasium, Jesuskirken, Valby Bibliotek, Københavns åbne Gymnasium og Timotheuskirken.

Tilmeld dig her.

Tilføj til din kalender

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev