Indlæser Begivenheder

Daniel Dalgaard i samtale med Eskil Zacho Steffensen om far- og manderollen

Tidspunkt
12. september kl. 19:30 - 21:30
Sted
Sognegården, Skovbogårds Allé 11 2500 Valby, Danmark
Arrangør
Jesuskirken

Daniel Dalgaard i samtale med Eskil Zacho Steffensen om far- og manderollen
Forfatteren Daniel Dalgaard udgav i foråret 2024 romanen Vulkanø, som handler om det at blive far og blive familie. Om hvordan han må famle sig frem i sin nye rolle og ender med at blive nøjagtig den far, som han havde gået og fortalt sig selv, at han ikke skulle være. Men hvordan og hvorfor ender han – og mange andre mænd i hans generation – dér?

Mød Daniel Dalgaard i samtale med Eskil Zacho Steffensen om faderrollen og de idealer – eller mangel på samme – der er forbundet med at være mand.

Om Daniel Dalgaard
Daniel Dalgaard (f. 1987) er født i Østjylland og opvokset i Ringe på Fyn. Han er uddannet fra Forfatterskolen, har en bachelor i Litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og er tidligere underviser på Vestjyllands Højskoles Forfatterlinje. I 2013 debuterede han med digtsamlingen Vi er ikke konger og markerede sig fra begyndelsen som en stærk lyriker. I 2015 fulgte udgivelsen Spejlkamel, en samling charmerende og raffinerede digte med afsæt i hverdagslivet, og i 2021 udkom forfatterens første roman Sfinx.

Om Eskil Zacho Steffensen
Eskil er teologistuderende, facilitator af mandegrupper (herunder Samtaler for dig som skal til at være far i Jesuskirken) og selv forholdsvis nybagt far.

Tilføj til din kalender

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev