Indlæser Begivenheder

Aftenhøjskole: På sporet af den tabte tragedie – foredrag ved Christian Tafdrup

Tidspunkt
30. november, 2023 kl. 19:30 - 21:30
Sted
Sognegården, Skovbogårds Allé 11 2500 Valby, Danmark
Arrangør
Jesuskirken

På sporet af den tabte … tragedie
”At lukke øjnene er den egentlige tragedie” Med udgangspunkt i sine egne film og erfaringer som instruktør, skuespiller og manuskriptforfatter giver Christian Tafdrup sit bud på, hvorfor det tragiske element er så vigtigt i livet.

Aftenhøjskolens tema efterår 2023
Fortiden er fyldt med visdom, og en del af den risikerer vi at miste, fordi vi så nemt kommer til at tro, at vi i den moderne og progressive bevægelse fremad hele tiden kan lægge noget endegyldigt bag os. En dag opdager vi dog, at vi er begyndt at længes efter noget af det, vi troede, at vi kunne undvære, fordi vi trods den store videnskabelige, økonomiske og teknologiske udvikling stadig i sidste ende skal næres af det samme som vore forfædre.

I Jesuskirkens Aftenhøjskole vil vi række tilbage og forsøge at forstå nogle af de begreber, der tidligere blev opfattet som nødvendige for at begribe og mestre den menneskelige tilværelse. De udsprang af en tro på, at Gud findes, og at mennesket altid må se sig selv i forhold til dette at være skabt og stå til ansvar og derigennem mærke livets mening.

Tilføj til din kalender

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev