Dato Torsdag d. 15. december 2022, Kl. 16:30 til kl. 18:00
Sted Jesuskirken, Kirkevænget 5A, 2500 Valby
Læselyst

I vores læsegruppe Læselyst læser vi korte tekster af høj kvalitet. Det vil sige, at vi hver gang, vi mødes, går på opdagelse i tekster, som på den ene eller den anden måde kan sætte en samtale i gang. Vi er ikke på jagt efter facit eller rigtige svar, men på hvad teksterne vækker i os hver især. Det kan være en stemning, en erindring, en tanke – hvad som helst.

Vi læser en novelle og et digt hver gang. Der er ingen forberedelse – teksterne læses højt af en læseguide med pauser undervejs, så der er tid til fælles undren og udveksling af det, teksten har sætter i gang hos os.

Når vi sammen bevæger os mellem fiktive fortællinger og levet liv, sker der noget magisk – både med teksten, med hver enkelt af os og med fællesskabet omkring teksten.

Læselyst er en læsegruppe for unge, som trænger til et uforpligtende, præstationsfrit puste- og frirum: Kom, som du er – det eneste, du skal medbringe, er lidt nysgerrighed.

Læselyst foreståes af kirke- og kulturmedarbejder og læseguide Helle Selma Harbsmeier Brøgger.

Læselyst mødes torsdag hver anden uge kl. 16:30 i kirken.

Tilmelding til Helle Selma Harbsmeier Brøgger på hsb@km.dk / 24 99 03 77