Er du gravid?

Gravidsamtaler

Graviditeten er en af de største overgange i livet. En stor omvæltning, som tager sin begyndelse, når du ser de to streger på graviditetstesten. Det er ni måneder, hvor et hav af følelser og tanker er i spil, for nu skal du være mor og tage vare på et andet menneskes liv med kærlighed og styrke.

Det er et mirakel, når du som kvinde venter barn. Måske kommer graviditeten bag på dig, eller måske har vejen til de to streger været lang. Nu mærker du mærker livet i maven vokse, og det samme gør kærligheden og glæden. Samtidig mærker du også en ny verden af bekymringer, som vokser frem, og du tager stilling til dig selv, dine nærmeste og din omverden på en ny måde.

Hvem er jeg som mor, og hvem er det lille menneske i min mave?

Det er en rigtig gunstig periode under graviditeten at reflektere over sin egen barndom, sine relationer og hvem det lille menneske i maven er. Det kan sætte gang i mange forskellige tanker og følelser, som er vigtige at få sat ord på i et omsorgsfuldt rum, fx: Hvordan bliver jeg som mor? Hvordan vil jeg takle ikke at få min søvn? Hvad nu, hvis der er noget, der går galt?”

Det kræver omsorg, ro og god forberedelse at være i overgangen til at blive mor, og det finder du til gravidsamtalerne. Her vil jordemoder Charlotte Falk og præst Helene Ferslev guide samtalerne, når du er sammen med andre gravide i et fortroligt rum, hvor der er tid og plads til alt det, som rører sig i dig under graviditeten.

Forbered dig på at blive mor

Gravidsamtalerne er en mental forberedelse til det nye liv som mor. Det er åbne og fordomsfrie samtaler i små grupper af gravide, hvor du frit kan tale om alt fra de store spørgsmål i livet til hverdagens problematikker. 

Til samtalerne, vil der blive talt om:

Graviditeten
Dit barn i maven
Dig som mor
En ny familie
Fødslen
Livet med et lille barn

Gravidsamtalerne er tilrettelagt i samarbejde med forskningschef Henrik Norholt, der forsker i småbørnspsykologi og familiedannelse og har været afholdt siden 2014 af præst Helene Ferslev. Samtalerne tager udgangspunkt i den nyeste psykologiske forskning inden for mødres tilknytning til barnet i maven.

Hvis du vil vide mere om forløbet, eller hvornår næste forløb finder sted, er du velkommen til at kontakte Helene Ferslev på mail kd.mk1721259692@efh1721259692 eller telefon 20 18 39 95

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev

Få Jesuskirkens nyhedsbrev