Udgivet fre d. 3. maj 2019, kl. 09:12

Vi starter kl. 8.30 fra Jesuskirken og kører med bus til Højerup Ny Kirke, hvor vi får en rundvisning.

Bagefter går vi til den gamle kirke, som i 1910 blev lukket af sikkerheds grunde. Men i foråret 1928 styrtede kirkens kor og en del af kirkegården i havet. Vi skal bese resterne og nyde den flotte udsigt derfra ud over Stevns Klint.

Frokosten nydes i Højeruplund Traktørsted, som ligger ved siden af den gamle kirke.

Når alle er mætte af mad og oplevelser, kører vi til Gjorslev Traktørsted i Bøgeskoven, hvor vi indtager kaffe og kage. Det er også muligt at gå lidt rundt ved den hyggelige havn, inden turen går retur til Jesuskirken, som vi når kl. ca. 16.15. Billetter à 200 kr. kan købes på kirkekontoret senest d. 14. maj 2019.